Дослідження методів NLP для розробки сервісу голосового управління - Іванов, М. Є. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження методів NLP для розробки сервісу голосового управління. Основними технологіями та засобами розробки є програмні мови Java та Python, фреймворки Spring, Hibernate. Результатом роботи є використання методів NLP для розробки сервісу голосового управління, що складається з серверу, клієнтської бібліотеки, що дозволяє інтегруватися з сервером, та адміністративної сторінки, що відображає кількість запитів, дозволену для користувача
Keywords: голосове управління; обробка природної мови; програмна система; java; jquery; maven; mysql; python; springmvc