Методи підвищення пропускної здатності комп’ютерних мереж - Петрук, В. В. (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка моделей та методів управління перевантаженням та середньою затримкою в комп’ютерних мережах. В роботі розглянуті основні питання програмно-алгоритмічних засобів підвищення ефективності роботи мереж. Також проведено роботу по аналізу факторів, що спливають на показники продуктивності комп’ютерних мереж. Представлено метод «придушення» агресивних потоків. Проведено імітаційне моделювання.
Methods for Increasing Bandwidth of Computer Networks
Keywords: AQM; маршрутизація; канал зв’язку; поріг скидання; пропускна спроможність; топологія; час подвійного оберту