Дослідження методів структурної оптимізації веб-систем - Чурсіна, Т. С. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження вагомості факторів впливу на час завантаження сторінки веб-системи. Методи розробки базуються на технології Laravel на мові програмування PHP. Методами дослідження є експерименти, вимірювання, порівняння та математичне моделювання. У результаті дослідження було встановлено ступінь впливу кожного з обраних факторів оптимізації на час завантаження сторінки розробленої експериментальної веб-системи.
Keywords: google page speed insights; laravel; регресійний аналіз; веб-система; фактори оптимізації; швидкість завантаження сторінки