Пристрій для безперервного травлення прокату смуги вуглецевої сталі - Арсеньєва, О. П.; Ілюнін, О. О.; Перевертайленко, О. Ю. (ХНУРЕ, 2014)
Винахід належить до галузі металургії, а саме до обладнання процесу травлення сталевої смуги прокату, зокрема смуги вуглецевої сталі, і може бути використаний для підвищення якості процесу травлення і зниження енергетичних і матеріальних витрат на забезпечення технологічного процесу.
Keywords: металургія; травильний агрегат