Підстави виникнення індивідуальних трудових правовідносин з членами фермерських господарств й інших сільських господарств та кооперативів - Єрьоменко, В. В. (Право, 2017)
Робота присвячена дослідженню найбільш дискусійних питань про юридичну природу трудових правовідносин, заснованих на членстві у фермерських господарствах й інших сільських господарствах та кооперативах, про сферу їх регулювання, про суб’єктів, які виступають роботодавцями цих відносин, та про підстави виникнення трудових правовідносин на основі фактичного складу. // The work is devoted to the study of the most controversial issues on the legal nature of labor relations based on membership in farms and other agriculture and cooperatives, the scope of their regulation, subjects acting by employers of these relations, and the grounds for the emergence of labor relations based on the actual warehouse.
Keywords: форми реалізації права на працю; сфера регулювання трудового права; метод правового регулювання; прийом (вступ) до членства; підстава виникнення трудових правовідносин; forms of realization of the right to work; the scope of labor law; method of legal regulation; reception (introduction) to membership; grounds for the emergence of labor relations