Як підвищити зацікавленість в рекламі користувачів Інтернету - Чеботарьова, М.; Сушкова, А. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Для рекламних цілей важливо, щоб дизайн реклами привертав споживачів. Тому дуже важливо використовувати такі засоби розробки, які роблять рекламу цікавою, привабливою та оригінальною. Все це можна реалізувати за допомогою 3D-графіки, відео тощо.
Keywords: реклама