Захист даних в системах радіозв’язку технології LTE - Родітєлєв, Р. М. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – інформація, що передається по каналах зв’язку мережі LTE. Предмет дослідження – інформаційна безпека мереж LTE. Мета атестаційної роботи – аналіз особливості технології LTE та систем для підвищення її захищеності. Методи дослідження – аналітичний та розрахунковий. У роботі проведено аналіз характеристик системи LTE та розрахунки зони покриття мережі LTE, пропускної здатності мережі і кількості потенційних абонентів. Результати: науковий – подальше вдосконалення механізмів безпеки системи LTE; практичний – захист даних в системах радіозв’язку технології LTE. Галузь використання – мережі LTE.
Keywords: особливості технології LTE; радіочастотний спектр; технологія MIMO; базові станції; механізми безпеки; зона покриття LTE