Особливості використання AZURE PIPELINES для реалізації стратегії DEVOPS - Сердюк, С. С.; Колтун, Ю. М. (ФОП Петров В.В., 2023)
Terraform – це інструмент IaC «інфраструктура як код», який дозволяє безпечно та ефективно створювати, змінювати та версіонувати хмарні та локальні ресурси. Інструменти інфраструктури як коду дозволяють керувати інфраструктурою за допомогою конфігураційних файлів, а не через графічний інтерфейс користувача.
Keywords: IaC; Terraform; стратегія DEVOPS; хмарні ресурси