Модель та методи виявлення широкомасштабної атаки в середовищі IoT - Великодний, І. А. (My University, 2024)
Метою даної роботи є запропонування системи виявлення вторгнень в режимі реального часу, яка буде навчена на наборі з великим обсягом даних, за допомогою нейронної мережі з використанням ансамблевого методу машинного навчання. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих концепцій систем та методів виявлення вторгнень в інфраструктурі IoT. Розроблено власну систему виявлення вторгень. Крім того було створено програмне забезпечення у вигляді СLI інтерфейсу.
Model and Methods for Detecting a Large-Scale Attack in IoT Environment
Keywords: IDS; система виявлення вторгнень