Вплив тіньової економіки на підприємницьку діяльність - Гонтарева, І. (Baltic International Academy, 2018)
Анотація. У статті проаналізовано теоретичні положення сутність поняття «фінансовий ризик» підприємства та розроблено практичні рекомендації щодо мінімізації рівня фінансового ризику на підприємстві. // The article analyzes the theoretical principles of the concept of «financial risk» of the enterprise and develops practical recommendations for minimizing the level of financial risk in the enterprise.
Keywords: ризик; фінансовий ризик; фінансовий ризик підприємства; risk; financial risk; financial risk of the enterprise