Розробка макету пристрою дистанційного керування антропоморфним захватним пристроєм - Дмитрієв, Д. В. (ХНУРЕ, 2023)
У цій статті розглядається метод управління антропоморфними маніпуляторами за допомогою наручного керуючого пристрою, розглянуто його основну мету та завдання. Основні характеристики, переваги і недоліки цієї концепції. Зроблено висновки про актуальність приладу сьогодні.
Keywords: дистанційне керування; датчик згину; маніпулятор; антропоморфний захватний пристрій