Розроблення системи автоматизації для моніторингу роботи приладобудівного приміщення з використанням ESP32 - Юрченко, О. Д. (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі описано та проведено аналіз сучасного виробництва, його системи датчиків, впровадження систем моніторингу на виробництві, виробничого процесу ультразвукової відмивки друкованих плат. Розглянуті основні технічні засоби для розроблюваної системи моніторингу, зібрано віртуальний та фізичний макети системи, розроблено програмне забезпечення. Мета роботи – підвищення ефективності роботи виробничого процесу за рахунок розробки макету системи моніторингу виробничого процесу з використанням ESP32. Об’єкт розробки – процес моніторингу параметрів рівня води та температури для відмивання друкованих плат, а також присутності людини на пропускному пункті приладобудівного приміщення. Предмет розробки – система автоматизації моніторингу роботи приладобудівного приміщення. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання: – провести аналіз існуючих систем моніторингу на виробництві; – провести вибір основних елементів та технічних засобів для розробки системи моніторингу; – розробити схему підключення системи; – зібрати фізичний макет системи; – розробити програмне забезпечення для системи.
Keywords: система моніторингу; виробничий процес; ESP-WROOM-32