Фонди як суб’екти надання фінансової підтримки підприємництва - Токарева, К. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У публікації розкрито правовий статус Фонду розвитку підприємництва в Україні та деяких інших зарубіжних країнах. Підкреслено, що фінансова підтримка підприємництва різниться за формами, метою та умовами надання. Запропоновано внести низку змін до чинного законодавства України щодо удосконалення правового регулювання діяльності Фонду розвитку підприємництва.
Keywords: фінансова підтримка; підприємництво