Розробка застосунку для обробки фотореалістичних зображень - Яковенко, В. В. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є реалізація застосунку для обробки фотореалістичних зображень. Метою роботи є розробка застосунку зі зручним і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що базується на використанні сучасних методів і алгоритмів обробки фотореалістичних зображень, який забезпечить високу якість обробки зображень. Використано методи фільтрації зображень, налаштування контрастності, яскравості і геометричних перетворень. Проведено порівняльний аналіз результатів обробки зображень, отриманих з використанням розроблених методів, з результатами, отриманими за допомогою існуючих алгоритмів та програм. У результаті роботи здійснена програмна реалізація застосунку для обробки фотореалістичних зображень
Keywords: фільтрація зображень; обробка фотореалістичних зображень; геометричні перетворення; контраст; яскравість