Побудова моделі нейронної мережі комп’ютерної системи для прогнозування результату оперативних втручань на окорухових м’язах людини - Кухаренко, Д. В. (ХНУРЭ, 2015)
Побудовано та проаналізовано математичні моделі трьох нейронних мереж. Порівняльний аналіз запропонованих нейронних мереж показав, що нейрона мережа, яку побудовано і навчено з використанням значень ймовірностей результатів хірургічного втручання, навчається швидше і не схильна до перенавчання. Синтезовано структурну схему комп’ютерної системи передопераційного планування хірургічної корекції патології окорухового апарату людини
Keywords: нейронна мережа; передопераційне планування