Розробка модуля «Облік успішності учнів» інформаційної системи загальноосвітньої школи - Войтін, О. Д. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка модуля «Облік успішності учнів» інформаційної системи загальноосвітньої школи для автоматизації оцінки та аналізу навчальних досягнень учнів. Об'єкт дослідження – процеси обліку та аналізу успішності учнів у загальноосвітній школі. Предмет дослідження – методи та алгоритми автоматизації збору, обробки та аналізу даних про навчальні досягнення учнів із використанням статистичних і аналітичних інструментів. У роботі проведено аналіз предметної області загальноосвітньої школи, визначено функціональні особливості навчального процесу та потреби вчителів, класних керівників і адміністрації школи як основних користувачів системи. У результаті дипломної роботи було спроектовано та розроблено модуль «Облік успішності учнів», який включає компоненти збору даних про оцінки, відвідуваність, індивідуальні особливості учнів, а також аналітичні інструменти для оцінки прогресу та ефективності педагогічних методик.
Keywords: аналіз успішності; навчальний процес; загальноосвітня школа; облік успішності учнів