Використання інтелектуальних технологій у створенні та вдосконаленні програмного забезпечення систем управління роботами - Савченко, П. М. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі розглянуті напрямки використання інтелектуальних технологій у створенні та вдосконаленні програмного забезпечення систем управління роботами, проаналізовано сучасні системи програмування роботів, виділено їх недоліки та переваги.
Keywords: програмне забезпечення; інтелектуальні технології; управління роботами