Аналіз трафіку мережі зв’язку з оцінкою екстремальних значень - Нгуєн, К. А. (My University, 2019)
об'єкт дослідження – процес формування трафіку локальної мережі корпоративного зв‘язку. предмет дослідження – параметри трафіку і його екстремальних значень у локальній мережі корпоративного зв‘язку. мета – аналіз параметрів трафіку і його екстремальних значень для локальної мережі корпоративного зв‘язку. результатами аналізу є рекомендації щодо практичного застосування досліджених параметрів трафіку і його екстремальних значень для локальної мережі корпоративного зв‘язку.
Keywords: Трафік; широкосмуговий доступ; локальна мережа; система документального забезпечення управління; теорія екстремальних значень; інфокомунікаційні технології