Оцінка впливу в соціальних інтернет-сервісах з точки зору інформаційної безпеки - Риков, Д. М. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є розгляд впливу соціальних сервісів на інформаційну безпеку, основні ризики та методи оцінки таких впливів.