Веб-додаток для продажу жіночого одягу за типом фігури - Васильченко, Ю. С. (My University, 2025)
Мета роботи – створити вебдодаток, який дозволяє користувачці на основі введених параметрів визначити тип фігури та отримати рекомендації щодо одягу, що найкраще відповідає її індивідуальним особливостям. Методи дослідження – у процесі виконання роботи застосовувалися методи аналізу предметної галузі, проєктування архітектури вебсистеми, реалізація серверної логіки за допомогою ASP.NET Core MVC, побудова інтерфейсу з використанням Razor Pages і Bootstrap, моделювання структури бази даних у PostgreSQL з використанням EF Core. У результаті роботи було реалізовано багатофункціональний вебдодаток із каталогом одягу, інструментами фільтрації та калькулятором типу фігури, що дозволяє формувати індивідуальні рекомендації для користувачів. Дана робота є прикладом ефективного поєднання вебтехнологій, принципів адаптивного дизайну та персоналізованого підходу в онлайн комерції, та має перспективи подальшого розвитку – зокрема, розширення бази одягу, впровадження стилістичних трендів або інтеграції мобільної версії додатку.
Keywords: електронна комерція; рекомендація щодо одягу; Razor Pages; Bootstrap