Побудова методом квазіфункцій Гріна-Рвачова двобічних наближень до додатного розв’язку нелінійної задачі Нав’є - Сидоров, М. В.; Гибкіна, Н. В. (НТУ «ХПІ», 2021)
У роботі розглядається однорідна задача Нав’є для напівлінійного рівняння четвертого порядку. До її розв’язання задачі застосовано метод двобічних наближень на основі використання квазіфункції Гріна-Рвачова.
Keywords: однорідна задача Нав'є; напівлінійне рівняння четвертого порядку; метод двобічних наближень; метод квазіфункцій Гріна-Рвачова