Сучасні підходи формування організаційно-економічного механізму забезпечення економічної ефективності діяльності підприємства - Васильєв, О. В.; Уваров, І. С. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню проблематики сучасних підходів формування організаційно-економічного механізму забезпечення економічної ефективності діяльності підприємств. Автором було досліджено зазначену проблематику і зроблено відповідні висновки, зокрема наведено універсальне визначення поняття «економічна ефективність». // The scientific work is devoted to research of problems of modern approaches of formation of organizational-economic mechanism of ensuring economic efficiency of activity of enterprises. The author investigated these issues and made relevant conclusions, in particular, the universal definition of the concept of «economic efficiency».
Keywords: економічна ефективність; організаційно-економічний механізм; діяльність підприємства; economic efficiency; organizational and economic mechanism; functioning of the company