Захисна маска зварювальника - Березуцький, В. В.; Хондак, І. І. (My University, 2020)
Захисна маска зварювальника включає корпус маски, світлозахисний фільтр та наголовник. Додатково введений сигналізатор чадного газу, який розташований всередині корпусу маски у верхній її частині за допомогою фіксуючих елементів вузла кріплення.
Keywords: захисна маска; зварювання