Оптимізація інформаційного забезпечення системи множинного доступу з кодовим розподілом каналів - Свид, І. В. (Вісник НТУ "ХПІ", 2013)
Проведено аналіз параметрів м'якого хендовера та досліджено вплив його на характеристики системи множинного доступу з кодовим розподілом каналів.
Keywords: множинний доступ; хендовер; програмне забезпечення