Застосування апекслокатора при ендодонтичному лікуванні - Перепелиця, О. М. (Кременчук, Україна, 2020)
Розглядається застосування апекслокатора при ендодонтичному лікуванні
Keywords: довжина кореневого каналу; апікальній кордон; рентгенограма; імпеданс