Особливості дистанційного викладання технічних дисциплін - Афанасьєва, О. В.; Лалазарова, Н. О.; Гончарова, С. (Харків, Новий колегіум, 2021)
Розглянуті особливості використання нових технологій дистанційного навчання, які потенційно збільшують можливості навчального процесу, зокрема при вивченні технічних дисциплін. Ця проблема є актуальною в даний час, коли вся система вищої та середньої освіти тимчасово працює в дистанційному або змішаному режимі. Для дистанційної освіти в більшості вузів використовують віртуальне навчальне середовище Moodle. Навчання студентів виконується із залученням компютерних технологій і різних способів представлення інформації: текст, графіка, відео, звуковий супровід, анімація, тобто те, що отримало назву «мультимедіа».
Keywords: дистанційне навчання; віртуальне навчальне середовище