Розробка компонентів інформаційної системи розрахунково-касового обслуговування - Калита, Н. І.; Кущ, О. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді описано технології та інструментарій для реалізації компонентів наведеної системи.
Keywords: розрахунково-касове обслуговування