Т. 2. Конференція "Автоматизовані системи та комп'ютеризовані технології радіоелектронного приладобудування" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2023)
Видання підготовлено факультетом автоматики і комп’ютеризованих технологій Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: форум; радіоелектроніка та молодь у XXI