Методи оптичної ідентифікації та розпізнання образів - Ткаченко, В. А. (My University, 2019)
Поставлено та розв’язано задачу аналізу методів оптичної ідентифікації та розпізнавання образів. Розібрані типові постановки задач класифікації об’єктів. Розглянута схема пристрою для оптичної ідентифікації об’єкта та за-пропоновані можливі напрямки розвитку оптичних систем ідентифікації та роз-пізнавання образів.
Keywords: об’єкт; ідентифікація образів; фрактал; розпізнавання образів