Програмна система для метрологічного обліку приладів - Мазуров, М. М. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмної системи метрологічного обліку приладів. Мета розробки – проектування та розробка програмної системи, що забезпечує підтримку метрологічного обліку приладів на основних етапах від прийому заявки до виписки сертифікату. Метод рішення – середовище розробки Microsoft Visual Studio 2022, платформа ASP.Net, мова програмування C#, інтерфейс програмування додатків Windows Forms, система управління базами даних Microsoft SQL Server. В результаті спроектовано програмну систему, що складається з серверної та клієнтської частини та забезпечує підтримку метрологічного обліку приладів на основних етапах.
Keywords: метрологічний обліку приладів; діаграма; метрологічний прилад; реляційна база даних