Розробка модуля «Облік та контроль залишків товару» інформаційної системи підприємства торгівлі будівельною сировиною - Федорова, А. Р. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес обліку та контролю залишків товару, ведення звітів актуальних та критичних залишків, формування звітності про рух товарів. Мета дослідження – розробка модуля «Облік та контроль залишків товару» ІС підприємства торгівлі будівельною сировиною. Предметом дослідження є інформаційні технології і програмні методи створення клієнт-серверної архітектури автоматизувати робоче місце комірника. Метод дослідження – системний аналіз. модуля, що дозволяють Під час роботи проведено аналіз предметної області підприємства торгівлі будівельною сировиною, її організаційної структури. Визначений об’єкт автоматизації (робоче місце комірника). Під час формулювання вимог до модуля було проведено функціональне моделювання (відповідно до стандарту IDEF0), створення схеми бази даних MSSQL. Проведено проектування клієнтської та серверної частини модуля «Облік та контроль залишків товару». Галузь дослідження – інформаційна підтримка процесу контролю залишків будівельної сировини комірником на підприємстві.
Keywords: будівельна сировина; залишки товару; комірник; облік залишків товару; контроль залишків товару