Багатофункціональна радіоелектронна система для тренувань біатлоністів - Карташов, В. М.; Сідоров, Г. І.; Колендовська, М. М.; Солодов, В. Д.; Харченко, Д. М.; Руденок, С. І. (My University, 2019)
Багатофункціональна радіоелектронна система для тренувань біатлоністів, що містить макет зброї з лазерним випромінювачем та електронну мішень, цифровий датчик пульсу, перший радіопередавач, перший радіоприймач, реєстратор та два інформаційних цифрових табло, цифровий датчик пульсу підключений до входу радіопередавача, вихід якого з'єднується з входом радіоприймача, вихід радіоприймача підключений до другого входу реєстратора, вихід реєстратора підключений до другого інформаційного цифрового табло, а через перший вхід реєстратора до нього підключена електронна мішень, яка відрізняється тим, що в неї додатково введені перетворювач цифрових сигналів пульсу в звукові сигнали, вхід якого підключений до цифрового датчика пульсу, перший вихід підключений до навушників спортсмена, а другий вихід до входу першого радіопередавача, перший радіоприймач, підключений до виходу першого радіопередавача, другий радіопередавач, перший вхід якого підключений до виходу першого радіоприймача, відеокамера спостереження, вихід якої підключений до другого входу другого радіопередавача, другий радіоприймач, вихід якого підключений до другого входу реєстратора, відеоекран, вхід якого підключений до третього виходу реєстратора, третій радіопередавач, мікрофон тренера, вихід якого підключений до входу третього радіопередавача, третій радіоприймач, вхід якого підключений до виходу третього радіопередавача, а вихід - до навушників спортсмена, як інформаційні цифрові табло використовують відеоекран, цифровий індикатор влучень в мішень, а також цифровий індикатор пульсу, що утворюють загальне інформаційне табло, з якого тренер отримує інформацію для коригування тренування спортсмена.
Keywords: радіоелектронна система; тренування