Дослідження особливостей оптимізації та надійності взаємодії серверної і клієнтської частин мережних WEB-додатків - Лялічев, В. Д. (My University, 2021)
Мета роботи – дослідити необхідність забезпечення оптимізації та надійності зв’язку між клієнтом та сервером. Розглянути всі нюанси при створенні мережних WEB-додатків з використанням сучасних технологій, на прикладі мережного додатку. Додаток виконано у вигляді клієнт-серверної архітектури, де клієнтом виступає веб-сторінка браузера У представленій кваліфікаційній роботі було створено WEB-додаток на архітектурі клієнт–сервер та розглянуто такі технології: JavaScript, NodeJS, React, WebSocket. Проведено тестування додатка. Додаток створювався за допомогою JavaScript IDE by JetBrains - WebStorm
Keywords: клієнт; користувач; WEB-додаток; запит; архітектура