Т. 1 : Конференція "Електронна, лазерна та біотехнічна інженерія" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Збірник представляє дослідження та розробки у сферах електроніки, біомедичної інженерії, та фотоніки. Він включає роботи, що охоплюють широкий спектр тем: від інноваційних методів викладання у галузі мікро- та наноелектроніки до прогресивних підходів у біомедичній інженерії та фотоніці. Автори діляться своїми знаннями про електронні прилади та системи прийому та передачі інформації, моделювання електронних систем, сигналів та завад, а також про передавання та реєстрацію інформації в електронних системах. Обговорюються біомедичні електронні пристрої, прилади та системи, які відіграють важливу роль у моделюванні, обробці і аналізі медико-біологічної інформації. Розглядаються також новітні досягнення у фотоніці, включаючи фізичні принципи фотоніки та застосування лазерів та лазерних систем, оптоелектронних пристроїв на базі фотонних кристалів. Матеріали конференції є цінним ресурсом для дослідників, інженерів, та студентів, які прагнуть розширити свої знання та внести вклад у розвиток цих динамічних галузей науки та техніки
Keywords: електронна інженерія; лазерна інженерія; біотехнічна інженерія