Цифрові інструменти для фінансової аналітики - Романенков, Ю. О.; Доліна, К. А. (ХНУРЕ, 2023)
На сучасному етапі стрімкого розвитку цифрових технологій, фінансова аналітика стає необхідним інструментом для підприємств, щоб забезпечити свою фінансову стійкість та зберегти конкурентоспроможність на вітчизняному та міжнародному ринках. Цифрова трансформація економічних процесів докорінно змінює спосіб, яким бізнес веде операції та взаємодіє з клієнтами, створюючи унікальні виклики та можливості для фінансових аналітиків. Засоби збору, обробки та аналізу даних стали необхідною складовою діяльності будьякого підприємства. Ця еволюція змінює традиційні методи фінансового аналізу, вимагаючи від спеціалістів адаптувати свої підходи до нових умов.
Keywords: фінансова аналітика; конкурентоспроможність