Архитектурный фреймворк ускоренной разработки информационной системы - Левыкин, В. М.; Евланов, М. В. (My University, 2013)
The modern idea of the architecture framework as a set of methodological guidelines, knowledge, types of models and methods, rules, and practices that can be used in the process of creating IP are examined. Proposed models of the architecture framework, the aggregate patterns of requirements engineering and architecture framework of information system accelerated development. Розглянуто сучасну ідею архітектурного фреймворку як набору методологічних вказівок, знань, типів моделей та методів, правил та практик, які можуть бути використані в процесі створення інформаційної системи. Запропоновані моделі архітектурного фреймворку, сукупність моделей патернів проектування вимог та модель архітектурного фреймворку прискореного розвитку інформаційної системи.
Keywords: архитектурный фреймворк; паттерны проектирования требований; ускоренная разрабока информационной системы