Соціологічне дослідження у бібліотечній справі - Омельченко, В. В. (My University, 2016)
Соціологічне дослідження у бібліотечній справі. Система послідовних методологічних, методичних та організаційних процедур, спрямованих на отримання об'єктивних даних.
Keywords: соціологіяне дослідження; бібліотечна справа; крок вибірки; відбір респондентів