Дослідження алгоритмів виконання функціональних паралельних програм - Крамаренко, І. Д. (My University, 2019)
Метою роботи є розробка й дослідження ефективності системи виконання функціональних паралельних програм мовою FPTL на багатоядерних комп'ютерах. Методи розробки базуються на мові програмування FPTL, методах математичного моделювання. У результаті роботи розроблено інтегровану систему паралельного виконання FPTL-програм на багатоядерних комп'ютерах
Keywords: функціональне програмування; візуалізація; програмна бібліотека; FPTL