Технологія додрукарської підготовки харчової етикетково-пакувальної продукції - Токаренко, Р. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виготовлення харчової єтикетково-пакувальної продукції. В роботі проведено аналіз стану техніки та технологій у області флексографії, розроблена структурна схема технологічного процесу виготовлення етикетки. Розроблено технології додрукарської підготовки та друку етикетки флексографським способом. Для виготовлення друкарських форм обґрунтований вибір цифрової технології обладнання, обрані режими основних операцій. Вибрано апаратне та програмне забезпечення для додрукарської підготовки, проведено аналіз техніко-економічної ефективності виготовлення друкарських форм.
Keywords: харчова продукції; єтикетково-пакувальна продукція