Дослідження моделей і методів виявлення зовнішніх пошкоджень IT-проекту сканування багажу - Шипова, В. С. (My University, 2021)
Метою даної роботи є дослідження методів та моделей сканування багажу, з метою підвищення ефективності роботи сканерів, для підвищення оптимізації, прибутку та вдосконалення послуг сканування в логістичних пунктах та в будь-якой сфері в цілому. Об'єктом дослідження в рамках магістерської атестаційної роботи, є дослідження та вивчення моделей сканування багажу та оптимізації сканування, в рамках аеропорту. Предметом дослідження, є методи сканування багажу клієнтів IT-проекту, а саме оптимізація сканування багажу клієнтів в аеропорту
Keywords: аеропорт; багаж; методи сканування; моделі сканування