Порівняльний аналіз методів створення веб-сторінок для підприємств телекомунікаційних послуг - Бондар, Д. Ю.; Калюжний, М. М. (My University, 2020)
Розробка та управління веб-сторінками на сьогодні стає нагальною потребою для більшості компаній. В умовах кризи, що виникла через тяжку епідеміологічну ситуацію в світі у зв’язку з розповсюдженням пневмонії нового типу (коронавірусної пневмонії), що була викликана коронавірусом 2019-nCoV питання надання послуг через безконтактні сервіси набули особливої актуальності.