Дистанційне лазерне зондування - Донцов, Д. Є. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження фізичних основ, будови та сфер застосування систем дистанційного лазерного зондування, а саме далекометрії, спектроскопії та гіперспектральної візуалізації.
Keywords: гіперспектральна візуалізація; далекометрія; лазерне зондування; моніторинг довкілля; спектроскопія