Правове виховання як засіб формування правової культури студентів (досвід роботи наукової бібліотеки ХНУРЕ) - Аврамова, І. П.; Етенко, Н. Ю. (My University, 2016)
Правове виховання як засіб формування правової культури студентів (досвід роботи наукової бібліотеки ХНУРЕ)
Keywords: бібліотечне обслуговування; бібліотечна справа; правова культура студентів; правова освіта