Інформаційно-екстремальний алгоритм побудови унімодального класифікатора - Довбиш, А. С.; Ліщинський, О. В.; Востоцький, В. О. (ХНУРЭ, 2010)
Розглядається в рамках інформаційно-екстремальної інтелектуальної технології алгоритм навчання системи підтримки прийняття рішень з унімодальним класифікатором, який доцільно використовувати для впорядкованих класів розпізнавання.
Keywords: унімодальний класифікатор; автоматизовані системи керування