Розробка дизайну фірмового стилю для спеціальності 186 Видавництво та поліграфія - Зозуля, Д. А. (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – фірмовий стиль спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, який відображає основну специфіку та особливості творчої спеціальності в технічному університеті. Метою дипломної роботи є розробка концепції та проєктування фірмового стилю для спеціальності 186 Видавництво та поліграфія на кафедрі Медіасистем та технологій у Харківському національному університеті радіоелектроніки. Створення єдиної візуальної ідентичності для спеціальності дозволить підвищити рівень зацікавленості абітурієнтів, надалі потенційних студентів, до вступу до ХНУРЕ. В ході роботи необхідно проаналізувати існуючі аналоги та виявити їх позитивні та негативні сторони щоб усунути цих недоліків; розробити концепцію створення фірмового стилю спеціальності 186; створити дизайн концепт; визначити програмні засоби для розробки фірмового стилю; розробити фірмовий стиль. Сильний та сучасний фірмовий стиль є важливою частиною для закладів вищої освіти. Завдяки ньому абітурієнти розуміють, що університет, до якого вони планують вступати, є перспективним, успішним та динамічно розвинутим.
Keywords: дизайн фірмового стилю; фірмовий стиль