Розроблення програмного модуля для управління транспортним засобом спеціального призначення - Мацько, Д. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – система дистанційного керування транспортним засобом спеціального призначення. Предмет розробки – розробка програмного забезпечення системи керування транспортним засобом спеціального призначення. Мета розробки – розробка програмного модуля для дистанційного керування бульдозером та реалізація основних функцій керування ним. Методи дослідження – моделювання роботи модулю дистанційного керування транспортом спеціального призначення за допомогою середовища Tinker Cad, а також тестування програмного забезпечення на відповідність технічним вимогам. В кваліфікаційній роботі проведено аналіз транспортів спеціального призначення. Розроблено архітектуру системи дистанційного керування транспортом спеціального призначення. Після цього було проведено тестування та оптимізацію розробленої системи. У ході роботи було створено програмний модуль для дистанційного керування транспортом спеціально призначення. Розроблений програмний модулю забезпечює високу надійність та простоту дистанційного керування транспортом спеціального призначення на безпечній від нього відстані і може використовуватися у різних умовах навколишньої середи.
Keywords: транспорт спеціального призначення; дистанційне керування бульдозером; Tinker Cad