Дослідждення широкосмугового мікросмужкового смуго-загороджувального фільтра - Криворучко, А. С. (My University, 2020)
Розглянуто два варіанти конструкцій фільтра, один ґрунтується на використанні смугнозагороджувального фільтра з чебишевською амплітудно-частотною характеристикою, другий - на використанні фільтра з еліптичною амплітудно-частотною характеристикою.
Keywords: смугово-пропускаючий фільтр; смужково-загороджувальний фільтр; смуга пропускання; смуга загороджуввання; фільтр гармонік