Дослідження корпоративної мережі підприємства - Артемчук, В. О. (My University, 2022)
Мета роботи – створити корпоративну мережу клініки. В кваліфікаційній роботі розглянуто вирішення задачі дослідження і проектування корпоративної мережі. Зроблено вибір найбільш оптимальної технології, топології та мережного обладнання виходячи з технічних умов. Розглянуто основні технології реалізації корпоративної мережі
Keywords: корпоративна мережа; топології; клініка; проектування корпоративної мережі