Вибір моделей стратегії дій для проблемно-орієнтованих систем - Сабат, В. І.; Кугот, В. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Стаття присвячена розробці моделей оперативного управління складними ієрархічно структурованими системами в умовах загроз, пов’язаних із надзвичайними ситуаціями, дотримуючись стратегій цільового методу прийняття рішень у кризових ситуаціях.
Keywords: надзвичайна ситуація; оперативне управління