Гексапод для транспортування в складних рельєфах території - Юдіна, А. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження доцільності використання гексапода для вирішення завдань в складних рельєфах території. У роботі розглянуто конструкції гексаподів, переваги і недоліки використання платформи, а також оглянуті альтернативні рішення на ринку. Розглянута кінематична схема руху платформи. Запропоновано конструкцію експериментального макету на ArduinoMega, сервоприводів MG90 та екшн камери. Реалізовано наступний функціонал: триподна, біподна і хвильова хода і керування за допомогою геймпада.
Keywords: використання гексапода; конструкції гексаподів; недоліки використання платформи